Daleko se čuje

Adresa: MegaFlyer DOO, Radivoja Koraća 6,
11000 Beograd

Tel: 060 1532 060 i 061/22-02-621
Email: megaflajer@hotmail.com

E Mail marketing

Novogodišnji popust 30% !!!

Slanje vašeg e flajera na 30.000 e-mail adresa za samo 9.800,00 din.

Kada se pomene e mail marketing, većina ljudi zapravo i ne zna koje su njegove prave prednosti. Život postaje sve brži, tehnologije su sve naprednije, i online kupovina uzima maha kao nikada do sada. Vreme je novac, a mi ovim putem želimo da vam uštedimo i jedno i drugo. E mail marketing je vrsta direktnog marketinga koji se šalje na mejl ili pojedinca ili grupe klijenata. Obično su to ponude, obaveštenja o artiklima na popustu, i ova vrsta direktnog kontaktiranja sa već postojećim i potencijalnim klijentima se pokazala jako uspešnom i produktivnom. Svako od klijenata sa liste će redovno dobijati naše nove ponude, sa svim potrebnim opisima, kontaktima, cenama i svime što bi vama kao kupcu moglo da uštedi vreme i da vam pomogne da donesete najbolji mogući izbor.

E mail marketing se pokazao kao jedan od najefiksanijih načina da se steknu novi klijenti, ali je i više od toga. Putem ove vrste reklamiranja se učvršćuje veza između već postojećih klijenata, poboljšava se i optimizira prodaja, i veoma često se ta saradnja nastavlja.


Da Vaš proizvod ili uslugu plasirate na tržište i na najlakši moguci način dođete do kupaca i korisnika Vaših usluga E mail marketing je najkraći, najbrži i najjeftiniji put.

  Dodatne usluge

* Lepljenje plakata, cena po dogovoru.

Mega Flyer

Logo

Distribucija brošura, letaka, kataloga, saopštenja, različitih reklamnih uzoraka i svog propagandnog materijala u štampanom obliku vrši se na teritoriji Beograda. Distribucija se na zahtev klijenta može vršiti i van Beograda, širom zemlje.

logo